CMJ Health Care & Beauty

Verpleegkundige zorg | Esthetische zorg

CMJ HEALTH CARE & BEAUTY

De partner voor uw gezondheid en schoonheid in Schaarbeek

Bent u op zoek naar een gediplomeerde en ervaren verpleegster of schoonheidsspecialiste in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest? CMJ is uw ideale partner: wij bieden u verpleging en schoonheidsverzorging met de grootste zorg.

 
Of het nu gaat om injecties, bloedonderzoek, of om enterale of parenterale voeding...wij zijn op afspraak beschikbaar voor esthetische behandelingen, en 7 dagen per week voor de verpleging.
 
We bieden ook diabetesonderwijs aan om u te helpen zich bewust te worden van de ziekte en hoe u deze kunt beheersen om complicaties op korte en lange termijn te voorkomen. Meer informatie op de ABD-website.
 
Om u zo goed mogelijk te ondersteunen en te ontlasten, bieden wij ook palliatieve zorg, binnen een multidisciplinair team. We willen u de steun geven die u nodig heeft om patiënten, maar ook hun familie te helpen. Meer informatie op de website van de Stichting tegen Kanker.
Neem contact met ons op voor uw verpleging of schoonheidsverzorging thuis of op kantoor. Met onze ervaring biedt CMJ Health Care & Beauty u professionele verpleging en schoonheidsverzorging in Brussel. Onze behandelingen zijn aanpasbaar en onze verpleegkundigen zowel thuis als op kantoor tussenbeide komen naargelang uw behoeften. Onze verpleegkundigen spreken Frans, Nederlands en Engels en passen zich aan uw taal aan om u op uw gemak te stellen. Onze schoonheidsspecialist is ook beschikbaar voor al uw schoonheidsbehandelingen en permanente ontharing met de diodelaser, op afspraak, van maandag tot zaterdag. Neem nu contact met ons op en wij kunnen uw wensen telefonisch bespreken op +32 473 31 18 15.

Maandag - Zaterdag: op afspraak

Het verzorgen van oma

Verpleegkundige Zorg

Heb je de hulp van een verpleegster nodig, voor jou of iemand die dicht bij je staat?

De geregistreerde verpleegkundigen van CMJ Health Care & Beauty hulp en zorg thuis en op ons instituut te bieden. Van het toilet tot de palliatieve zorg, inclusief bloedonderzoek, injecties en verbandmiddelen, onze meervoudige vaardigheden staan garant voor professionele zorg in alle situaties.

We zijn thuis in de regio's Strombeek-Bever, Neder-over-Heembeek, Laken en Jette.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Esthetische Zorg

Zin in een moment van ontspanning?

CMJ Health Care & Beauty zorgt voor uw welzijn in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Onze schoonheidsspecialiste biedt een breed scala aan behandelingen voor iedereen. Gezichtsverzorging, microdermabrasie, fototherapie, manicure, pedicure en lichaamsmassage maken deel uit van onze diensten. Wij bieden ook permanente en pijnloze ontharing (diode laser, IPL) aan, aangepast aan alle huidskleuren.

Neem snel contact met ons op voor meer informatie!

Lachende jonge Afrikaanse vrouw die een gezichtscrème op een witte achtergrond aanbrengt

Contacteer ons

Laat ons hieronder uw contactgegevens achter en een bericht dat beschrijft wat u zoekt. Of bel ons op +32 473 31 18 15.