Dermalogica Dagelijks Microfoliant

HOOGWAARDIGE PRODUCTEN

Wij voeren uw verzorging uit met eersteklas natuurlijke cosmetische producten die uw huid respecteren en sublimeren.

Hoogwaardige
producten

Conventionele huidverzorging behandelt vooral huidtypen, met onze producten: wij behandelen uw huid, haar behoeften in real time: CMJ behandelt de huidige prioriteit van uw huid.


Onze merken bieden make-up removers, exfoliërende reinigingsmiddelen...

CMJ Health Care & Beauty voert uw zorg uit met NATURAL hoogwaardige producten:

Lyon Kleur Logo

LYCON PRECISIEWAXING

Lycon is een unieke samenstelling van lage temperatuur wassen. LYCON is zo effectief dat het de haren slechts 1 mm kan uittrekken!

Het is de beste wax voor kort en moeilijk haar.

Kalmerende etherische oliën zijn speciaal in de was LYCON verwerkt. Uw huid, zelfs zeer kwetsbaar, zal zacht, glad en perfect onthaard zijn. U zult de lage temperatuur waarderen voor meer comfort tijdens de behandeling. U zult ook verbaasd zijn dat u geen ongemak of irritatie ervaart tijdens of na het ontharen!

Bron

Cosmix logo

De lijn COSMIX

Pandhy's™-lijn CosMix is een nieuwe benadering van huidverzorging.

Het idee achter het concept is dat we allemaal uniek zijn, en ook onze huid, en dus ook de verzorgingsbehoeften en verwachtingen voor onze huid.

Conventionele huidverzorging gaat vooral over huidtypen, CosMix - uw mix - uw schoonheid behandelt de klant, behandelt de behoeften in real time en herkent de huidige prioriteit van klanten.

Onze benadering is dat de huid voortdurend leeft en verandert, in wisselwerking staat met de omgeving, beïnvloed wordt door het klimaat en de omgevingsomstandigheden, de kwaliteit van de slaap, de voeding, de gemoedstoestand, de stress, de emoties en vele andere.

Zoals altijd met Pandhy's™ wordt elk element van de lijn CosMix afzonderlijk vervaardigd met wetenschappelijke precisie en inventief vernuft.

Dermalogica Logo

WELKOM OP UW GEZONDERE HUID DAN OOIT

Dermalogica richt zich op het verbeteren van de huid om deze zo gezond en mooi mogelijk te maken voor iedereen. Noch de esthetiek, noch de mooie verpakking staan centraal, maar de ontwikkeling van nieuwe effectieve formules en het behalen van resultaten. Volgens Jane wurwand (Professional Skin Expert en oprichter van Dermalogica), Dermalogica is het resultaat bij de klanten slechts zo succesvol als bevredigend. Het is deze filosofie die het bedrijf Dermalogica nastreeft en ook in de toekomst zal blijven nastreven.

Ontdek wat de eerste keuze van professionals voor uw huid kan betekenen! Leer uw huid kennen Dermalogica en geniet van een gezondere huid dan ooit tevoren!

Hoogwaardige producten

ClinicCare logo

Hyaluronzuur met laag moleculair gewicht

Het natuurlijke herstel van de huidcellen is direct afhankelijk van het hyaluronzuurgehalte, dat helaas met de leeftijd afneemt. Met het ouder worden wordt de huid gevoeliger voor giftige stoffen naarmate het hyaluronzuurgehalte afneemt. Daarom is het zo belangrijk om Hyaluronzuur op te nemen in anti-aging formules.

CLINICCARE® is een reeks hoogtechnologische cosmeceuticals met onmiddellijke en zichtbare effecten, het Organisch Hyaluronzuur helpt de huid te hydrateren en te verjongen dankzij zijn vermogen om vocht vast te houden; tot 1000 keer zijn gewicht.

CLINICCARE® verzorgingsproducten zijn bedoeld voor professioneel gebruik en zijn alleen verkrijgbaar in medische klinieken, schoonheidssalons en kuuroorden.

De producten van CLINICCARE® zijn aangepast aan de meest delicate huidtypen en lopen voorop in de innovatie. De nieuwe generatie producten bieden een gerichte en gepersonaliseerde verzorging.

Om gebruik te maken van onze hoogwaardige natuurlijke cosmetische producten, kunt u een afspraak maken op ons schoonheidsinstituut op
+32 473 31 18 15
CMJ Logo
CMJ Health Care & Beauty