CMJ permanent hair removal legs all skin types laser ipl diode

PERMANENTE ONTHARING

Zeg je lelijke haar af zonder te lijden: mannen, vrouwen, alle huidskleuren, alle seizoenen.

Permanente
ontharing

Definitie Ontharing

Haarverwijdering bestaat uit het tijdelijk of permanent verwijderen van haar van de mannelijke of vrouwelijke menselijke huid. Het kan betrekking hebben op alle delen van het lichaam, van de meest zichtbare (gezicht, benen, armen, enz.) tot de meest intieme (schaamhaar, enz.).

Ontharing gebeurt met behulp van een pincet, ontharingscrèmes ... of een proces dat werkt met de laser of deIPL (voor permanente ontharing).

PERMANENTE ONTHARING

Er zijn 3 erkende methodes om uw haar op lange termijn te laten verdwijnen: elektrolyse, gepulseerd licht en laser.

Het Haar

Haar is een huidschilfers (een harde keratine gloeidraad), het is te vinden op vele gebieden van het menselijk lichaam met uitzondering van de handpalmen, de voetzolen, de zijkanten van de vingers, de penis en de clitoris). De haarproductie is het meest overvloedig in de puberteit, waar het zich voornamelijk ontwikkelt op de benen, schaambeen, armen, gezicht, neus... Het haar bestaat uit melanocyten en keratine. De kleur, de consistentie en de overvloed zijn vooral afhankelijk van het geslacht en de erfelijkheid.

De Pilar-cyclus

De haarfollikel heeft intermitterende activiteit. In de haargroei zijn er 3 opeenvolgende fases:

    1. De Anagene fase of groeifase: Het haar, gevoed door de huidpapil, groeit langer, het is buiten nog niet zichtbaar. Dit is de langste periode van de haarcyclus (gemiddeld drie jaar voor haar).

    2. De Catagene fase of regressiefase: Deze fase begint wanneer het haarzakje klaar is met groeien: het haar is volgroeid en ontdoet zich van zijn voedende basis, het zal zich geleidelijk aan terugtrekken uit de wortel van het haarzakje om uiteindelijk uit te vallen. (Deze fase duurt ongeveer drie weken voor het haar).

    3. De Telogene fase of fase van de eliminatie van het oude haar: In deze fase groeit het haar niet meer, maar blijft het vastzitten aan de haarfollikel. Aan het einde van deze fase valt het oude haar uit en maakt plaats voor een nieuwe haarfollikel in de anagene fase, de haarcyclus kan weer beginnen (deze fase kan drie maanden duren voor het haar).

Haren in de anagene fase zijn het doelwit voor permanente ontharing. Ongeveer 20% van het haar wordt bij elke sessie vernietigd.

CMJ Health Care & Beauty biedt u twee soorten permanente ontharing:

CMJ permanente ontharing benen alle huidtypen laser ipl diode 2

IPL-Ontharing

IPL gaat om het gebruik van een breed maar gecontroleerd lichtspectrum om de haargroei te vertragen, maar ook om de behandeling van striae, acnelittekens... voor een gladde, gelijkmatige, zachte en zijdeachtige huid.

CMJ permanente ontharing benen alle huidtypen laser ipl diode 2

Laserontharing

De laser biedt een enkele band van lichte kleur om een specifiek gebied en conditie te richten: het laserlicht is gericht op de haarfollikels, de lichtenergie wordt omgezet in warmte die het haarfollikel vernietigt: de haarverwijdering is permanent.

Wij garanderen u pijnloze permanente ontharing met behulp van een innovatieve methode van ontharing met behulp van diodelaser en gepulseerd licht. Onze apparaten zijn geschikt voor alle huidskleuren.

Vertrouw op een professionele schoonheidsspecialiste en bel ons op
+32 473 31 18 15.
CMJ Logo
CMJ Health Care & Beauty