CMJ permanent hair removal legs all skin types laser ipl diode

INTENSE GEPULSEERDE LICHTE ONTHARING

Meer dan alleen een ontharing, IPL herstelt de glans en zachtheid van uw huid.

Wees nieuwsgierig! Kom en ontdek de voordelen van IPL.

IPL
Ontharing

VOORDELEN IPL

Mensen hebben vaak de neiging om gepulseerde lichttechnologie te verwarren met lasertechnologie. Gepulseerde lichttechnologie, ook wel IPL pulserende lichttechnologie genoemd, gebruikt een licht om haargroei te voorkomen. De lasertechnologie daarentegen vernietigt de wortel met zijn krachtige straal.

 

IPL TECHNOLOGISCHE PRINCIPES

Deze methode is zeer vergelijkbaar met laserontharing. Het verschil is dat het is uitgerust met een intens licht dat de behandeling "flitsen" verspreidt in plaats van een laserstraal. Door dit intense licht te vangen, ondergaan de melanine en het pigment van het haar een zeer belangrijke stijging van de temperatuur. Dit is om warmte over te brengen naar de haarbol. Het zal dan worden behandeld. Deze methode vertraagt de hergroei en laat het bestaande haar op een zeer natuurlijke manier uitvallen. Hoe donkerder het behandelde haar is, hoe effectiever en sneller het resultaat zal zijn.

 

LES AVANTAGES

Deze methode is echt effectief, het zal min of meer 80% van uw haar elimineren.

Na elke behandeling zal uw haar nog fijner en vooral zeer zeldzaam zijn.

Wees u er echter van bewust dat het over het algemeen tot de achtste sessie zal duren om een bevredigend resultaat te bereiken.

IPL ontharing doet helemaal geen pijn! Je voelt misschien alleen een beetje tinteling of kriebelen op bepaalde plekken.

 

DE NADELEN

Een resultaat op lange termijn. Tel ongeveer 8 behandelingen (enkele maanden) om het langverwachte resultaat te verkrijgen.

De resultaten verkregen met gepulseerd licht ontharing duren minder lang dan met de laser methode. Vooral op gevoelige gebieden, zoals onderarmen of bikinilijn. Het zal nodig zijn om de behandelingen om de 2 of zelfs 3 jaar te vernieuwen.

Het is een nogal delicate methode, vooral op zeer gepigmenteerde huiden, omdat ze veel melanine bevatten. Deze technologie is dus niet compatibel met zeer donkere huiden of licht gekleurd haar.

FAQ

WIE KAN ER BAAT HEBBEN BIJ IPL-ONTHARING ?

De permanente puls kan worden gebruikt in alle seizoenen, op alle huidfototypes, zelfs de donkerste (zwart), en alle haartypes, inclusief de lichtste. Wees echter voorzichtig: wit (gedemelaniseerd) haar wordt niet gevangen door het licht en heeft geen baat bij ontharingIPL. Het is daarom beter om voor de leeftijd van 40 jaar met de ontharing te beginnen.

HOEVEEL SESSIES ZIJN ER NODIG?

Het aantal sessies varieert:

  • Tussen 6 en 8 sessies voor vrouwenlichamen,
  • Tussen 8 en 10 sessies voor vrouwengezichten,
  • Tussen 10 en 12 sessies voor mannen.

Over het algemeen verwijdert dit aantal sessies ongeveer 90% van het haar. Om een totale ontharing te bereiken, moeten onderhoudssessies worden overwogen: (1 tot 3 sessies per jaar gedurende de eerste jaren na de behandeling).

LENGTE EN INTERVAL VAN DE SESSIES

De eerste drie sessies verwijderen ongeveer 50% van het haar. Ze moeten 4 weken van elkaar verwijderd zijn voor het gezicht en 6 weken voor het lichaam.

WELKE DELEN VAN HET LICHAAM WORDEN BEÏNVLOED DOOR ONTHARING?

Alle delen van het lichaam, inclusief het gezicht en de bikini.

TANNING?

Dankzij de nieuwe "Permanant Pulse" ontharingstechnologie duurt het slechts een week zonder actieve bruining op het te behandelen gebied voor en na de sessie.

HOE ZIT HET MET DE HORMOONONTREGELING?

Het is altijd mogelijk dat onder invloed van verschillende factoren, met name hormonale, het haar dat aan de vernietigde haren grenst dikker en donkerder wordt. Dit kan het gevolg zijn van een zwangerschap, een verandering van het spiraaltje of de pil, de menopauze, enz. In het geval van een hormonaal probleem dat tijdens de consultatie bekend is of ontdekt wordt, raden wij onze patiënten aan om op voorhand een endocrinoloog te raadplegen om de doeltreffendheid van de behandeling te optimaliseren.

CONTRA-INDICATIE

Huidafwijkingen: mollen, letsels, koortsblaren, tatoeages, zwangere vrouwen en pre-puberale kinderen/adolescenten, uit voorzorg, fotosensiterende middelen, vermijd de zon 72 uur voor en na elke behandeling, evenals zelfbruiners.

ANDERE VOORDELEN VAN IPL

IPL wordt ook erkend als effectief in de behandeling van huidaandoeningen zoals:

  • striae,
  • acnelittekens,
  • behandeling van vasculaire laesies (telangiectasieën)
  • melasma (hyperpigmenterende vlekken op gebieden die aan de zon worden blootgesteld)
  • zwangerschapsmasker
  • rosacea...
Wij garanderen u een pijnvrije behandeling dankzij een innovatieve methode van ontharen met behulp van gepulseerd licht.

Vertrouw op een professionele schoonheidsspecialiste en bel ons op
+32 473 31 18 15.
CMJ Logo
CMJ Health Care & Beauty